BEWINDVOERING

Beschermingsbewind is een wettelijke regeling ter bescherming van geld en goederen van personen en is voor de meerderjarige die vanwege een geestelijke of lichamelijke toestand (tijdelijk) niet in staat is om zijn/haar eigen financiën goed te kunnen regelen.

LEES MEER

HULP BIJ SCHULDEN

RegioBalans zoekt een nauwere samenwerking met gemeenten.

LEES MEER

MENTORSCHAP en CURATELE

De instelling van mentorschap is bedoeld voor mensen die hun persoonlijke belangen (belangen die niet over geld en goed gaan) niet meer kunnen behartigen. Het kan gaan om dementerenden, verstandelijk gehandicapten en psychiatrische- of comateuze patiënten.

LEES MEER

OM ZELF TE DOEN

img1

WIE ZIJN WIJ

voor meer informatie over onze achtergrond, kennis en ervaring.

LEES MEER
img2

ZELF BUDGETEREN

Ook zelf kunt u veel doen om weer overzicht te krijgen over uw geldzaken. Hieronder hebben wij een aantal interessante links verzameld om u op weg te helpen met het maken van uw eigen budgetplan.

LEES MEER
img4

HULP BIJ SCHULDEN

Heeft u betalingsachterstanden? Wacht dan niet tot het te laat is en onderneem direct actie.situatie vanzelf verbetert, want voor u het weet worden kleine schulden grote problemen.

LEES MEER
img4

DOWNLOADS

Folder Regiobalans | RegioBalans bewindvoering | Algemene voorwaarden | Aanvraagformulier beschermingsbewind rechtbank | aanvraagformulier inkomensverklaring 

LEES MEER